Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Cursusinhoud English course Cursusdata Offerte aanvragen

Externe gegevens ophalen in Excel is radicaal veranderd en verbeterd sinds de komst van Power Query. Als u dagelijks bezig bent de volgende werkzaamheden als ophalen en Importeren van data, Opschonen van deze data, Samenvoegen van deze data in geconsolideerd bestand, VERT.ZOEKEN() om deze data te combineren met andere tabellen en/of Macro’s maken om voorgaande te stroomlijnen dan is deze Power Query training zeer geschikt voor u.

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die analyses willen maken van gegevens die daarvoor nog niet direct geschikt zijn omdat er nog moet worden gesleuteld en aangepast. Het opschonen van deze gegevens met Power Query gaat u een zee aan tijd besparen. Iedereen die gegevens wil verwerken in Excel zal zeer veel baat hebben bij deze cursus.

Om deze Excel Power Query training te kunnen volgen dient u een degelijke kennis van het programma Microsoft Excel te hebben. U moet minimaal de zaken uit de training Excel Expert – Formules & Functies (level 3) beheersen. Bij voorkeur zelfs uit de training Excel Master - Externe gegevens en Macro’s (level 4).

Inhoud Excel Power Query Training

Het trainingsprogramma binnen deze Power Query training heeft Westhaghe Training & Advies aan de hand van gecertificeerde Excel trainers ontwikkeld waardoor kwaliteit gewaarborgd is. In de Master Excel training worden verschillende onderwerpen behandeld, onder ander;

  • Korte introductie van Power Query
  • Een query laden, toevoegen en omzetten
  • Tabellen met gegevens in een Excel bestand combineren tot één tabel
  • Kennismaking met de taal M
  • Power Query formules
  • Gegroepeerde gegevens de groeperen
  • Een query omzetten naar een functie
  • Importeren .TXT zonder scheidingsteken

Wist u dat het al vanaf 3 personen interessant is om een training bij u op locatie te organiseren? Vraag direct informatie aan voor een in-company Excel Power Query training!

Wat cursisten over onze Excel cursus vinden: