Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

Tijdens de Microsoft Excel Analyses Tool Pack leert u als cursist werken met data-extracties, datamodellen en DWH te bouwen om historische verkoop- en klantgegevens te analyseren in de applicatie Microsoft Excel. Met deze functies zorgt u ervoor dat binnen uw organisatie op basis van de juiste informatie de juiste verkoop beslissingen worden genomen.

Als u als Excel gebruiker wilt leren data te analyseren om zo betere voorspellingen te doen, dan is deze cursus uiterst geschikt. De vereiste voorkennis is in ieder geval de Excel Basis en Gevorderde training.

Inhoud Excel Analyses Tool Pack Training

Het trainingsprogramma binnen Excel Analyses Tool Pack heeft Westhaghe Training & Advies aan de hand van gecertificeerde Excel trainers ontwikkeld waardoor kwaliteit gewaarborgd is. In de Excel Analyses Tool Pack cursus worden verschillende onderwerpen behandeld, onder ander;

  • Het maken van Analyses
  • Het maken van voorspellingen met behulp van deze tool
  • Introductie Dataware House
  • Excel koppelen met SQL-server Analyses
  • Cubes in Excel maken

Deze Analyses Tool Pack training in Excel is bedoeld voor cursisten die onderbouwende analyses, voorspellingen en uiteindelijk beslissingen willen uitvoeren met behulp van het Excel programma. De noodzakelijk voorkennis voor deze training is de Excel gevorderde training. Buiten deze stof om is er natuurlijk ook ruimte om eigen vragen te stellen. Deze training wordt ook in het Engels gegeven.

Wist u dat het al vanaf 3 personen interessant is om een training bij u op locatie te organiseren? Vraag direct informatie aan voor een in-company Excel training!

Wat cursisten over onze Excel cursus vinden: