Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Er zijn weer nieuwe lastminutes! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen met korting via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Cursusinhoud English course Cursusdata Offerte aanvragen

In de Excel 2003 basis training leert u de basis vaardigheden van Excel kennen. Westhaghe Training & Advies biedt Microsoft Excel 2003 basis cursus aan in verschillende trainingsvormen.

Training inhoud Excel 2003 Basis

Leer in deze basis training op een snelle en efficiënte manier met Excel 2003 werken. Iedereen die de basisvaardigheden van Excel 2003 onder de knie wil krijgen kan deelnemen aan deze Excel basis training. Onderwerpen die centraal staan training zijn onder andere;

  • Starten met Excel
  • Bestanden gebruiken
  • Een Excel map structureren
  • Een werkblad bewerken
  • Een Excel map structureren
  • Maken van berekeningen
  • Opmaak

Onze Excel docenten kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels de Excel trainingen verzorgen.

Bent u als cursist niet zeker over uw eigen kennisniveau in Excel? Wees gerust, wij hebben in samenwerking met onze Excel docenten een toets ontwikkeld waarmee u zelf kunt kijken welk trainingsniveau voor u geschikt is. De Excel kennistest kunt u vinden op 1 van onze partnerwebsites.

Voor een volledig overzicht van de training klik op de bovenstaande link. Tijdens deze training wordt naast de cursusinhoud natuurlijk ook ruimte vrij gemaakt voor vragen aan de trainer. Om deel te nemen aan deze cursus is voorkennis aangaande het besturingssysteem van Microsoft (Windows Vista, 7, 8 of 10) een vereiste. Deze training wordt ook in het Engels gegeven.

Onze Excel 2003 basis training is in verschillende talen en trainingsvormen beschikbaar. Vanaf 3 personen is het echter al financieel aantrekkelijker om de training in-company te volgen.

Wat cursisten over onze Excel cursus vinden: