Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Altijd en overal efficiënt samenwerken, hoe doe je dat? Kom alles te weten over de bureaublad- en Cloudapplicaties van Office 365. Op kantoor of thuis op de bank: met Office 365 kun je gemakkelijk vanaf iedere locatie (samen)werken. In de online training Integrated Learning Office 365 komen niet alleen de vertrouwde bureaubladapplicaties Word, Excel, Outlook en PowerPoint aan bod, ook leer je ook over de online diensten Word Online, Excel Online, Outlook Online, Planner, Teams, SharePoint en OneDrive. In totaal krijg je de beschikking over 113 lessen. Gemiddeld gezien doet een deelnemer er totaal 36 tot 44 uur over.

Deze e-learning is een compleet alles in één pakket voor Microsoft Office 365. Elke Microsoft Office 365 applicatie kent een volledige e-learning module, variërend van 1 tot 8 uur content. De trainingen worden aangeboden met verschillende nulmetingen en theoriemodules van de Office applicaties. De e-learning start met een nulmeting. De nulmeting wordt gedaan over alle hoofdstukken van een module (applicatie) zodat een score ontstaat per hoofdstuk. Op deze manier ontstaat er een netto leerbehoefte en wordt veel tijd bespaard op het trainen van onderwerpen die de cursist al beheerst. Schematisch ziet het er zo uit :

De nulmetingen zijn bij uitstek geschikt om het huidige kennis- en vaardigheidsniveau van medewerkers te testen én vast te stellen. Op basis van de nulmeting kunnen medewerkers gericht leren, doordat er aan het einde van de nulmeting een persoonlijk opleidingsadvies wordt getoond. Vanuit het opleidingsadvies hebben de medewerkers de mogelijkheid om direct naar het betreffende onderdeel in de theoriemodule te gaan waarop zij hun vaardigheden kunnen trainen. Zo leren medewerkers gericht en alleen wat gewenst is. Er gaat dus geen tijd verloren aan het doornemen, doorlopen, oefenen en toetsen van ‘kennis onderwerpen’ die de cursist al beheerst!

De cursisten kunnen zelf de leervorm kiezen die het beste bij hun persoonlijke voorkeur past. Het cursusmateriaal bestaat uit de volgende leervormen (opbouw):

Voor meer informatie aangaande Integrated Learning Office 365 kunt u contact opnemen met ons door te mailen naar [email protected], te bellen naar 020 – 3080 466 , contact te zoek via de live chat of via dit formulier uw vraag te stellen en uw gegevens achter te laten.