Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Cursusinhoud English course Offerte aanvragen

Windows 7 is een besturingssysteem van Microsoft. Dit systeem is de opvolger van Windows Vista en biedt vele nieuwe mogelijkheden. Kent u de nieuwe mogelijkheden van Windows 7 of kunt u wel een training gebruiken?

Bekijk snel de mogelijkheden voor een Windows 7 training!

Windows 7 is een besturingssysteem van Microsoft. Dit systeem is de opvolger van Windows Vista en biedt vele nieuwe mogelijkheden. Kent u de nieuwe mogelijkheden van Windows 7 of kunt u wel een training gebruiken?

Windows 7 training Verandering

Uw bedrijf verandert naar Windows 7, waar moet u bij opletten? Waar zitten welke functies in Windows 7, dit alles leert u in onze Windows 7 training van Westhaghe Training & Advies. Windows 7 is de opvolger van Windows Vista en Windows XP. In Windows 7 is er in de basisbediening (muis, vensters, menu Start) geen ingrijpende wijzigen maar vele nieuwe mogelijkheden zijn toegevoegd en werken met bepaalde handelingen in Windows 7 net even anders. Het strakke uiterlijk van Windows 7 is een belangrijke verbetering.

Trainingsinhoud

In de cursus Windows 7 leert u aan de slag gaan met het besturingssysteem Windows 7. Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers zich gemakkelijk en snel kunnen aanpassen behandeld de trainer de belangrijkste onderdelen in Windows 7 daarnaast leert u trucs en de voordelen van deze nieuwe Windows versie.

  • Wat is er nieuw of veranderd
  • Snel aan de slag
  • Overzichtelijk bureaublad
  • Bibliotheken
  • Zoeken en vinden
  • Gereedschap

Meer informatie over onze Windows 7 training? Bekijk hierboven onze trainingsinhoud. Op ons open rooster bieden wij de Windows 7 basis training aan. Wilt u weten op welke dagen deze training wordt gegeven? Bekijk dan hierboven onze open rooster pagina.

De algemene indruk is dat Windows 7 is geworden wat Windows Vista had moeten zijn. Veel gebruikers die Windows Vista links hebben laten liggen, kiezen er nu voor om over te stappen naar Windows 7 te maken. In deze Windows 7 training leert u alles over de kenmerken van Windows 7 en vooral de verschillen met Windows Vista en Windows XP. Denk aan het werken met de nieuwe verkenners, de krachtige mogelijkheden voor het zoeken van bestanden en het omgaan met het netwerk, beveiliging en nieuwe media.

Deze Windows 7 training is uitermate geschikt voor gebruikers die met een eerdere versie van MS Windows hebben gewerkt en die willen weten wat de nieuwe functies en mogelijkheden zijn van Windows 7.