Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Cursusinhoud Offerte aanvragen

In de training Basis PC leert u op een rustige, ontspannen manier beter werken met de PC. U raakt vertrouwd met Windows, leert een simpel document maken in Word en we nemen een kijkje op het internet. Of u nu weinig of juist al enige ervaring heeft met deze onderwerpen; bij ons kunt u in uw eigen tempo werken. Een route opzoeken op internet of uw kinderen in het buitenland een mailtje sturen? Na deze cursus levert dat geen problemen meer voor u op.

Wij bieden zowel Basis als gevorderde computer trainingen. Deze kunnen wij individueel maar ook in groepsverband verzorgen. Voor de basistrainingen is geen speciale vooropleiding nodig. Voor de cursussen voor gevorderden moet je minimaal over de kennis van de basiscursus beschikken.

Deze cursist is geschikt voor cursisten die weinig tot geen ervaring hebben met het werken op een computer. Vooraf is het mogelijk om telefonisch een intake met 1 van onze computer docenten te hebben om de cursus geheel op maat te selecteren.

Het uiteindelijke doel van deze Basis computer training is om inzicht te krijgen in de werking van een computer en veelgebruikte programma's (waaronder Office). U oriënteert zich vooral in de breedte en minder in de diepte.

Wilt u de volledige cursusinhoud van onze Basis PC training inzien of wilt u een offerte ontvangen maak dat gebruik van bovenstaande buttons voor meer informatie. Wist u dat een incompany Basis PC training al finaniceel aantrekkelijk is vanaf 3 personen of meer? Vraag daarom direct via de chat een offerte aan.