Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Cursusinhoud Offerte aanvragen

De cursus Adobe InDesign voor Expert richt zich op de ervaren Adobe InDesign gebruiker. In slechts 2 dagen leert u een structurele aanpak en het maximaal gebruik van de geavanceerde functies. Na het volgen van deze Expert training in Adobe boekt u tijdwinst en daarbij bent u in staat om kwalitatief hoogstaand DTP-werk af te leveren.

Voor het goed kunnen volgen van deze expert cursus is het een vereiste u een goede kennis heeft van InDesign en bij voorkeur de basis en gevorderde training van Adobe InDesign heeft afgerond.

Onze Adobe trainingen worden verzorgd door gecertificeerde Adobe trainers die de theorie en de praktijk samen laten komen in de training. Deze Adobe InDesign training is zowel in het Nederlands als het Engels beschikbaar.

Enkele onderwerpen die in de Adobe InDesign training behandeld worden zijn:

  • Tekstvariabelen en voorwaardelijke teksten
  • Automatische pagina-aanmaak
  • Objectstijlen en verankering
  • Speciale transparanties
  • Exporteren naar Flash
  • Gegevens samenvoegen en boekbestanden maken
  • Uitgebreide zoek- en vervangmogelijkheden

Wilt u meer weten over de cursusinhoud van deze Adobe InDesign training. Bekijk dan de volledige inhoud van de training.

Bij Westhaghe Training & Advies is het mogelijk om een in-company training te verzorgen. Daarnaast is het mogelijk om in samenspraak met een van onze trainers de cursusinhoud op maat te selecteren. Het voordeel hiervan is dat u aan het eind van de Adobe InDesign Expert cursus alle onderwerpen heeft behandeld die u graag in de dagelijkse werkzaamheden wilt gebruiken.

Meer informatie over deze training ontvangen? Vraag een offerte aan via de offerte-button.