Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Binnen een bedrijf kunnen diverse medewerkers werkzaam zijn met programma’s van Adobe. Westhaghe Training & Advies werkt samen met verschillende gecertificeerde Adobe docenten die zijn aangesloten bij een Adobe Authorised Training Centre in Nederland. Deze trainers hebben de kennis om cursussen over Adobe-producten aan te bieden.

Offerte aanvragen Al onze docenten hebben een ACI certificaat (Adobe Certified Instructors), hierdoor heeft de trainer (voldoende) kennis om in de Adobe producten te onderwijzen. Westhaghe Training & Advies verzorgd diverse cursussen in bijvoorbeeld InDesign, PhotoShop en Illustrator. Onze Adobe cursussen zijn onderverdeeld in niveau namelijk basis, gevorderd en expert.

De cursussen die wij verzorgen in Adobe zijn:

 Adobe Illustrator training
Illustrator training
Adobe PhotoShop training
PhotoShop training
Adobe InDesign training
InDesign training

Het instapniveau is de basis en is toegankelijk voor elke cursist die kennis heeft van computers. De niveau’s zijn samengesteld dat na het volgen van de basis cursus de stap naar het gevorderde niveau eenvoudig te maken is.

Naast cursussen in Adobe is het ook mogelijk om examens in te plannen om deel te nemen aan Adobe certified exams. de Adobe-certificeringen wordt erkend als een waardevol element in elke sector en is daarom ook onmisbaar voor cursisten die een Adobe cursus hebben gevolgd. Binnen Adobe zijn er drie certificeringen; Adobe Certified Expert, Adobe Certified Professionals en de Adobe Certified Instructor.

Bij Westhaghe Training & Advies is het mogelijk om een in-company cursus te verzorgen of het aanvragen vane en Adobe examen. Daarnaast is het mogelijk om in samenspraak met een van onze trainers de cursusinhoud op maat te selecteren. Het voordeel hiervan is dat u aan het eind van de Adobe cursussen alle onderwerpen heeft behandeld die u graag in de dagelijkse werkzaamheden wilt gebruiken.