Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Wij verzorgen nu LIVE WEBINARS! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Offerte aanvragen Access training

Bent u op zoek naar een maatwerk training in Access? Westhaghe Training & Advies biedt speciaal voor de toekomstige database beheerders Access maatwerk trainingen in diverse verschillende Office versie.

In ons brede assortiment van trainingen bieden wij onder meer Access 2013, Access 2010, Access 2007 en Access 2003 training aan. In samenspraak met een gecertificeerde Access trainer gaan wij als opleider, trainer en u als cursist op zoek naar de optimale Access training.

Gebruikt u bijvoorbeeld veelvuldig de query's functies of macro's dan kunt u dit aangeven in onze maatwerk training in Access. Aangezien u zelf de onderwerpen kiest voor deze Access training maakt u optimaal gebruik van de trainingstijd.

Deze maatwerk trainingen in Access zijn zeer geschikt voor cursisten die al enige ervaring hebben met het programma Access waardoor het voor deze cursisten mogelijk is om eenvoudig en snel de diverse functies van MS Access onder de knie te krijgen. Wilt u een afspraak met één van onze opleidingsadviseurs op het gebied van Microsoft Access.