Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

SharePoint voor Eindgebruikers is de training die speciaal is ingericht voor key-users binnen uw bedrijf of organisatie. U als werknemer gebruikt SharePoint dagelijks echter haalt u niet het optimale uit het programma SharePoint. Voor de eindgebruikers training in SharePoint is een programma opgesteld waarbij al deze functies naar voren komen. Van het beginsel in SharePoint tot aan het toevoegen van Webonderdelen. Enkele onderwerpen die voorkomen in onze SharePoint Eindgebruiker trainingen zijn: de beschrijving van schermonderdelen binnen SharePoint, werken met documentversies, eenvoudig- en geavanceerd zoeken en waarschuwingen instellen in uw SharePoint omgeving.

Onze SharePoint Eindgebruikers training verzorgen wij in de volgende versie: SharePoint 2013, SharePoint 2010 en SharePoint 2007. Druk in onderstaand overzicht uw Microsoft Office versie om de gehele trainingsinhoud en trainingsmogelijkheden te zien voor onze SharePoint Eindgebruikers training


Wij verzorgen SharePoint Eindgebruikers trainingen door heel Nederland, enkele trainingsmogelijkheden voor SharePoint training zijn.


Terug naar vorige pagina