Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

Bent u nieuw als gebruiker in SharePoint, dan is deze SharePoint Basis training voor eindgebruikers zeer geschikt voor u. Tijdens deze 2 daagse eindgebruikerstraining krijgt u inzicht in de SharePoint omgeving met als doel effectief en efficiënt te werken.

U leert onder andere werken met onder andere een TeamSite, Subsites, Webonderdelen en MySite. Tijdens deze cursus komen weinig tot geen technische aspecten naar voren.

Deze training is geschikt voor iedere werknemer binnen een organisatie waar SharePoint is geïmplenteerd.

Amsterdam

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig de SharePoint Basis training. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

Inhoud SharePoint Basis Training

Het trainingsprogramma voor deze Basis training SharePoint heeft Westhaghe Training & Advies aan de hand van gecertificeerde SharePoint trainers en beheerders ontwikkeld waardoor kwaliteit gewaarborgd is. In de SharePoint Basis training worden verschillende onderwerpen behandeld, onder ander;

  • Werken met bibliotheken
  • Documenten openen, lezen, bewerken, delen en uploaden
  • Werken met webonderdelen en andere inhoudstypes
  • Aanmaken MySite, Subsites
  • Documenten en versiebeheer binnen SharePoint
  • In en Uitchecken in SharePoint documenten
  • Site navigatie, structuur en thema's

Er is geen vereiste voorkennis nodig behalve het omgaat met een besturingssysteem van Windows. Deze Basis cursus in SharePoint is voor cursisten die makkelijk, snel en vooral "weten wat ze doen" binnen een SharePoint omgeving. Buiten de cursusinhoud is er natuurlijk ook ruimte om eigen vragen te stellen. Deze training wordt zowel in het Nederlands maar ook in het Engels gegeven.

Wist u dat een SharePoint Basis training al vanaf 3 personen interessant is om bij u op locatie te organiseren? Vraag direct informatie aan voor een in-company SharePoint training!

Wat cursisten over onze SharePoint training vonden: