Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Wij verzorgen nu LIVE WEBINARS! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Ervaart u binnen uw organisatie problemen in SharePoint 2007 en wilt u meer leren in SharePoint? Westhaghe Training & Advies zorgt voor een heldere en effectieve SharePoint 2007 training voor Site-owners.

SharePoint 2007 stelt u als Site-Owner in om toegangsrechten, het discussiebord, en Workspaces te onderhouden en leert u hoe een SharePoint site is opgebouwd en hoe u een bestaande SharePoint site beheert. Denk hierbij aan het onderhouden van het toegangsniveau, geavanceerde functies in lijsten, WebParts / WebParts pages, inleiding Excel services en de samenwerking van SharePoint 2007 en Outlook 2007.

Trainingsinhoud

Met een breed scala aan Microsoft SharePoint trainers is er een efficiënte lesmethode ontwikkeld die het mogelijk maakt om u klaar te stomen tot ervaren Eindgebruiker in SharePoint. Na de 1 daagse SharePoint training beheerst u de basisbeginselen van SharePoint 2007. In deze SharePoint 2007 Site-Owners training staan onder andere de onderwerpen:

  • SharePoint inleiding
  • Bibliotheken
  • Pagina’s, Webparts en Views
  • Toegangsrechten
  • Workspaces
  • Form Services, InfoPath en Excel Services

Bij Westhaghe Training & Advies heeft u de keuze uit diverse trainingsvormen namelijk een individuele training of een klassikale training. Bij een SharePoint klassikale incompany training adviseren wij meestal een maximale groepsgrootte van 10 cursisten.

  • Individuele SharePoint Site Owner cursus: Een 1-op-1 SharePoint 2007 cursus biedt de cursist in kwestie flexibiliteit. De SharePoint docent verzorgd de cursus op zijn of haar eigen locatie/huis. De cursist wordt onder begeleiding van een ervaren SharePoint docent alle in’s and out’s in SharePoint 2007 geleerd. De leerdoelen worden van tevoren door middel van een telefonische intake vastgesteld.
  • Klassikale SharePoint Site Owner in-company : Deze vorm van trainen is de meest voorkomende. Deze SharePoint training wordt bij u op locatie verzorgd. Dat kan zowel klassikaal als individueel. De leerdoelen worden van tevoren door middel van een telefonische intake vastgesteld. Tijdens deze SharePoint cursus kunt u eigen bestanden vanuit uw SharePoint omgeving aanleveren om in de cursus mee te werken.
Doelgroep

Deze SharePoint 2007 training is bedoeld voor contentbeheerders, redacteuren of communicatiemedewerkers die dagelijks de leiding hebben in de SharePoint omgeving.Tijdens deze training in SharePoint 2007 is er naast de bovenstaande onderwerpen ook tijdens de training ruimte om eigen vragen stellen buiten de stof om.

Voorkennis

Om deel te kunnen nemen aan deze SharePoint cursus voor Site-owners dient de cursist de vaardigheden van SharePoint 2007 eindgebruiker training te beheersen. Indien deze basisvaardigheden van SharePoint ontbreken, adviseren wij u om eerst de SharePoint 2007 training voor Eindgebruikers te volgen.

Bij Westhaghe Training & Advies is het mogelijk om een maatwerk SharePoint traject op te stellen. U kiest in samenspraak met onze SharePoint trainer de cursusonderwerpen die u graag terug ziet komen in de cursus. Naar aanleiding van het intake gesprek passen wij de training aan naar de behoefte en wensen van uw organisatie.

Wat cursisten over onze SharePoint training vonden: