Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Wilt u krachtiger presenteren met PowerPoint 2013? Voor u hebben wij speciaal een de training ontwikkeld "Krachtig presenteren met PowerPoint". Tijdens deze Krachtig presenteren in PowerPoint leert u de vaardigheden van PowerPoint kennen en leert u deze uit te voeren. Door de praktijkgerichte lesmethode is het eenvoudig om na de training de oefeningen van de training te gebruiken. Westhaghe Training & Advies biedt Microsoft PowerPoint 2013 basis cursus aan in verschillende trainingsvormen.

Met een breed scala aan Microsoft PowerPoint trainers is er een efficiënte lesmethode ontwikkeld die het mogelijk maakt om de basis van PowerPoint al in 1 werkdag te leren. In deze Krachtig presenteren in PowerPoint staan onder andere het maken van PowerPoint sjablonen, opmaak in het dia-model, PPT-presentaties samenvoegen, externe gegevens koppelen in PowerPoint en het hand-out notitie model. Deze Krachtig presenteren training in PowerPoint 2013 is bedoeld voor cursisten die meer uit het programma PowerPoint willen halen. Door het volgen van deze basis training in PowerPoint worden de dagelijkse werkzaamheden in PowerPoint een eenvoudige en leuke taak.

Tijdens deze Krachtig presenteren met PowerPoint 2013 training worden naast de basisonderwerpen ook onderwerpen als plakken speciaal, dynamische PowerPoint presentaties maken en Office objecten invoegen in PowerPoint.

Onze Krachtig presenteren in PowerPoint 2013 is in verschillende talen en trainingsvormen beschikbaar. Vraag informatie aan voor een in-company training bij u op locatie