Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Wij verzorgen nu LIVE WEBINARS! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Cursusinhoud English course Offerte aanvragen

De training MOS Outlook 2010 is onderdeel van het Microsoft Office Specialist pakket. De MOS Outlook 2010 training is bedoeld voor cursisten die een hoog niveau van kennis willen opdoen van de mogelijkheden die Microsoft Outlook 2010 biedt. Tijdens deze training is het einddoel om over meer kennis en vaardigheden te beschikken dan de doorsnee gebruiker in Outlook 2010.

Westhaghe Training & Advies biedt voor deze cursisten een samengestelde training in MOS Outlook 2010 die u klaarstoomt voor het MOS examen. Deze MOS training combineert de Outlook training basis en gevorderd / ervaren waarbij dieper op de Outlook stof wordt getraind. Deze training is in tegenstelling tot andere Office trainingen 2 dagen. De bedoeling van deze MOS Outlook 2010 training is om te oefenen hoe het daadwerkelijke examen MOS Outlook 2010 in zijn werk gaat.

Enkele onderwerpen die voorkomen in deze MOS Outlook training zijn; werken met gedeelde agenda's, zoeken met meerdere criteria, beschikbaarheid controleren, regels opstellen voor mapbeheer en nieuwe email-formulieren maken.