Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Wij verzorgen nu LIVE WEBINARS! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Cursusinhoud English course Cursusdata Offerte aanvragen

Gebruikt u nog de Excel 2003 versie en bent u op de hoogte van het stoppen van de Microsoft ondersteuning (vanaf 8 april 2014)? Westhaghe Training & Advies verzorgd op het gebied van Excel 2003 nog wel gevorderde trainingen echter leert de ervaring dat een migratie training naar een nieuwere Excel versie optimaler is. De overgang van Excel 2003 naar Excel 2007 of hoger is van grote mate. Vooral de introductie van het lint in Excel 2007 vergt nieuwe mogelijkheden in de interface van Excel.

U kunt hier onder andere zien waar de volgende mogelijkheden zijn om een Excel Gevorderde cursus te volgen in ons open rooster:

Inhoud Excel 2003 migratie / gevorderde training

Speciaal voor de gebruikers in Excel 2003 hebben wij met een breed scala aan Microsoft Excel trainers een efficiënte lesmethode ontwikkeld die het mogelijk maakt om de migratie van gevorderde gebruikers van Excel 2003 naar gevorderde Excel 2007 in soepele banen te leiden. In deze migratie training van Excel 2003 naar Excel 2007 (of hoger) basis training staan onder andere:

  • gebruik van het lint.
  • maken van basisformules.
  • invoegen en verwijderen van kolommen
  • afdrukbereik instellen centraal.
  • rijen en cellenopmaak

Deze Expert training in Excel 2003 is bedoeld voor cursisten die meer uit het programma Excel willen halen. De noodzakelijk voorkennis voor deze training is de Excel Basis training. Buiten deze stof om is er natuurlijk ook ruimte om eigen vragen te stellen. Deze training wordt ook in het Engels gegeven.