Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Er zijn weer nieuwe lastminutes! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen met korting via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Cursusinhoud Offerte aanvragen

MapInfo is een product van PitneyBows en een breed inzetbaar en gebruiksvriendelijk programma dat zich bevindt aan de top van het GIS-segment. Met dit programma kan uw eigen data gemakkelijk in kaart worden geanalyseerd en worden weergegeven in een kaart. Wij verzorgen basis trainingen in MapInfo in groepsverband.

In deze basiscursus Mapinfo leert u goed om te gaan met dit GIS-pakket. U leert lagen in vectorformaat en rasterformaat over elkaar leggen, alsmede het per dag instellen van de schaal waarop de verschillende objecten zichtbaar zijn op de kaart. Tevens wordt er ook aandacht besteed aan het plaatsen van tekst labels, de uitwisseling met andere systemen en het maken van thematische presentaties en tal van andere onderwerpen. Na het afronden van deze basiscursus kunt u zich een professionele gebruiker van Mapinfo noemen. Tenslotte krijgt iedere cursist die het programma afrondt een certificaat.

MapInfo training In deze basis MapInfo training komen de volgende cursusonderwerpen aan bod;
  • Het koppelen van tabellen met data join/geografische join;
  • Het veranderen van tabelstructuren;
  • Het maken van SQL-selecties;
  • Het samenvoegen van gebieden;
  • Het samenvoegen van objecten;

Zoekt u een MapInfo training? Dan kunnen wij deze cursus geheel op maat verzorgen. Heeft u enkele individuen binnen uw organisatie, dan is een klassikale training in het open rooster een financieel betere oplossing. Vraag meer informatie over deze GIS training via onze chatfunctie of via 020-3080466