Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

793 cursisten op beoordeelde ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Deze cursus vormt een eerste inleiding in STATA. Het doel van de cursus is het kunnen gebruiken van STATA bij het uitvoeren van statistische analyses en het genereren van grafieken.

Het statistiekpakket STATA, oorspronkelijk op de markt gebracht door StataCorp, is een sterk analysepakket waarmee statistische analyse en datasimulaties snel en handig te maken zijn. STATA, een samenvoeging van 'statistics' en 'analysis', heeft als sterke punten de hoge hoeveelheid snel uit te voeren statistische testen en de gemakkelijk te leren command-based gebruikersinterface.

Deze praktijktraining is uiterste leerzaam als u nog niet veel kennis heeft in het gebruik van het STATA programma. Door middel van praktijk en theorie af te wisselen leert u sneller.

Zoekt u een STATA groepstraining ? Dan kunnen wij deze cursus geheel op maat verzorgen. Heeft u enkele individuen binnen uw organisatie, dan is een klassikale training in het open rooster een financieel betere oplossing. Vraag meer informatie over deze STATA cursus via onze chatfunctie of via 020-3080466