Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

793 cursisten op beoordeelde ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Offerte aanvragen

Het programma Adobe InDesign is bij uitstek het populairste desktop publishingprogramma (DTP). Binnen InDesign bent u in staat om de opmaken van drukwerk (flyers, boeken,tijdschriften, folders, brochures, affiches) en digitale publicaties (o.a. PDF) eenvoudig af te ronden.

Westhaghe Training & Advies werkt met docenten die een ACI certificaat (Adobe Certified Instructors), hierdoor heeft de trainer de kennis om in Adobe InDesign te onderwijzen. Binnen de cursussen in Adobe InDesign hebben wij drie niveau's. Deze zijn onderverdeeld in basis, gevorderd en expert.

Maak uit de volgende trainingen de keuze:

Adobe InDesign Basis training
InDesign Basis
Adobe InDesign Gevorderde training
InDesign Gevorderd
Adobe InDesign Expert training
InDesign Expert

Het instapniveau is de Adobe InDesign basis cursus en is toegankelijk voor elke cursist die kennis heeft van computers. De niveau’s zijn samengesteld dat na het volgen van de basis cursus de stap naar het gevorderde niveau eenvoudig te maken is.

De cursus voor gevorderde in InDesign is de vervolgstap na het basis niveau. In deze cursus gaat u dieper in op de geavanceerde technieken binnen Adobe InDesign zoals Glyphs-palet, Exporteren naar Flash, Kleursystemen en kleurcorrecties.

Voor de expert in spé is de PhotoShop InDesign cursus op het lijf geschreven. Na het volgen van deze cursus bent u professional in Adobe InDesign.

Naast cursussen in Adobe InDesign is het ook mogelijk om examens in te plannen om deel te nemen aan Adobe certified exams. Binnen Adobe PhotoShop zijn drie certificeringen: Adobe Certified Expert, Adobe Certified Professionals en de Adobe Certified Instructor.

Bij Westhaghe Training & Advies is het mogelijk om een in-company cursus te verzorgen in InDesign of het aanvragen vane en Adobe examen. Daarnaast is het mogelijk om in samenspraak met een van onze trainers de cursusinhoud op maat te selecteren. Het voordeel hiervan is dat u aan het eind van de Adobe PhotoShop cursus alle onderwerpen heeft behandeld die u graag in de dagelijkse werkzaamheden wilt gebruiken.