Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Er zijn weer nieuwe lastminutes! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen met korting via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

In het programma MS Project 2016 ervaart u de eenvoud van projectmatig en planmatig te werk gaan. Binnen organisaties is dit programma zeer geschikt om complexe projecten in goede banen te leiden. Met deze applicatie kunt u deadlines, planningen en budget-planningen eenvoudig maken, delen en verspreiden.

Voor wie?

MS Project is ontwikkeld voor projectmedewerkers, project-coördinatoren, en andere medewerkers die planningen beheren of opstellen. In deze MS Project 2016 training heeft u geen specifieke voorkennis nodig echter leert de ervaring dat een goede beheersing in het Microsoft Office en ervaring met planmatig werken een pre is.

Trainingsinhoud

Westhaghe Training & Advies heeft speciaal voor de gebruikers van MS Project 2016 de training samengesteld om het basis gebruik van MS Project 2016 te begrijpen en te beheren. Onze trainers zullen tijdens deze training gebruik maken van kennis en praktijkcases om de geleerde kennis meteen toe te passen in de praktijk. Door deze aanpak ervaren cursisten de MS Project 2016 training als leerzaam, efficiënt en doeltreffend. In deze MS Project training komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Project basisvaardigheden
  • Meervoudige projecten
  • Taakbeheer
  • De voortgang bijhouden
  • Tijdsaspecten
  • Rapporten en afdrukken
  • Resources gebruiken
  • Aanpassingen

Westhaghe Training & Advies heeft speciaal voor de gebruikers van MS Project 2016 de training samengesteld om het basis gebruik van MS Project 2016 te begrijpen en te beheren. Onze trainers zullen tijdens deze training gebruik maken van kennis en praktijkcases om de geleerde kennis meteen toe te passen in de praktijk. Door deze aanpak ervaren cursisten de MS Project 2016 training als leerzaam, efficiënt en doeltreffend.

De Microsoft Project 2013 training wordt verzorgd door een geaccrediteerde MS Project trainer die ervaring en kwaliteit waarborgt tijdens de training.

Project logo

Bent u op zoek naar een Microsoft Project cursus waarin de basis wordt uitgelegd. Tijdens deze 2 daagse training leert u de basisbeginselen van MS Project. Bekijk via bovenstaande buttons de volledige cursusinhoud en een overzicht op welke data deze cursus wordt gegeven.

Wist u dat het organiseren van een Microsoft Project 2016 training bij u op locatie al interessant is vanaf 3 personen of meer. Vraag vrijblijvend een prijsopgave op via de chat of via de offerte button bovenaan deze pagina.