Effectief communiceren

Scherpe Tarieven

Persoonlijk Contact

Advies Op Maat

Klassikaal & Digitaal Trainen

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

Leer in deze 2 daagse training Effectiever communiceren.

Uitstekende communicatieve vaardigheden zijn in uw dagelijkse werkzaamheden onontbeerlijk. Uiteraard moet u over de juiste spreektechnieken en -vaardigheden beschikken. Daarnaast moet u bijzonder goed kunnen luisteren.

U leert in deze training Effectief communiceren sneller ‘to the point’ te komen tijdens gesprekken. Daarnaast leert u zich helder en doelgericht uit te drukken. Dankzij de afwisselende werkvormen die wij daarvoor gebruiken leert u ook hoe u de ander kunt beïnvloeden en uw wensen kenbaar te maken.

Doelgroep

De training Communiceren is geschikt voor iedereen die zijn of haar communicatieve vaardigheden wil verbeteren.

In de training Effectief communiceren wordt met name geoefend met uw eigen situaties en worden theorie en praktijk voortdurend afgewisseld. Er wordt een reeks van gevarieerde en praktijkgerichte oefeningen en rollenspelen uitgevoerd. U voert een aantal relevante gesprekken die op individueel niveau scherp worden geanalyseerd.

Werkwijze

Voorafgaand aan de training Effectief communiceren vindt er een intake plaats. Op basis hiervan stelt u uw persoonlijke doelstellingen vast.

Westhaghe hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Effectief communiceren. Op basis van uw intake is het mogelijk om het programma op uw praktijksituatie af te stemmen.

  • Communicatiestijlen en –technieken
  • Kort en bondig boodschappen overbrengen
  • Overtuigingskracht
  • Omgaan met klachten, emoties en weerstanden
  • Heldere feedback geven en ontvangen
  • Praktijkgerichte oefeningen en rollenspellen
  • Persoonlijke kwaliteiten
  • Verminderen spreekangst

Deze Softskill training geven wij in open rooster verband op onze locatie in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Heeft u een groepje medewerkers binnen uw organisatie die deze Effectief communiceren training willen volgen, dan is het financieel aantrekkelijk om een incompany training te organiseren.

Meer weten over dit onderwerp?

We verzorgen verschillende verschillende cursussen! Laat hieronder uw gegevens achter en we sturen u vrijblijvend een uitgebreid overzicht toe met alle mogelijkheden.

Beoordeeld met een 9.3 met 1.000+ ervaringen op Springest

Ton

5-stars-png-no-background-4

"Erg fijne en duidelijke uitleg. Het meekijken op de beamer was een fijne manier waarop iedereen mee kon kijken. Ik heb heel veel kennis van alle mogelijkheden opgedaan. Een echte aanrader voor mensen die met PowerBI aan de slag gaan en zijn."

Danny Geelhoed

5-stars-png-no-background-4

"Mooie interactieve training op basis van pragmatische oefeningen. Leerzaam en heel veel nieuwe handigheidjes geleerd van een enthousiaste trainster. Tijd is te kort en kan ook nog in een meerdaagse training worden gevat."

Jan Does

5-stars-png-no-background-4

"Heel veel van geleerd veel truukjes en de PDF gaat zeker helpen. Veel nieuwe zaken ontdekt. Het was een gezellige training. Trainer was zeer kundig. Heeft heel veel ervaring. Ga dit zeker toepassen in mijn werk."

Nicolien Blokhuis

5-stars-png-no-background-4

"De training was plezierig en leerzaam door de goede afwisseling van instructie en zelf oefenen. Omdat de groep niet groot was (vier deelnemers) was er voldoende ruimte om vragen te stellen. "