Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Cursusinhoud Offerte aanvragen

Gedurende de training die klassikaal is met een hands-on karakter ligt de nadruk op gestructureerd testen. De theorie en praktijk komen beide aanbod. Met de andere cursisten en de docent worden oefeningen, discussies uitgevoerd. Tijdens de training wordt de hele fasering van een testproject (beginnend bij testplanning t/m de fase afronding) stapsgewijs doorlopen. Deze training is tevens een voorbereiding op het examen TMap Next® Foundation. Een belangrijk onderdeel van de training zijn de cases (onder andere examenoefeningen) die de deelnemers uitvoeren. Hierdoor verkrijgt u praktische vaardigheden en gedegen kennis voor het toepassen van gestructureerd testen in de praktijk.

Doelgroe

Deze TMap training is bestemd voor testmanagers, projectmanagers, testers en testconsultants die kennis willen nemen van gestructureerd testen en nieuwe ontwikkelingen binnen het vakgebied. De training is ook voor gebruikers, ontwikkelaars en beheerders die zich bezighouden met het testen van informatiesystemen en softwareproducten. Ook IT-auditors die zich richten op onafhankelijke beoordeling van de kwaliteit van informatiesystemen en van het testproces en kwaliteitsfunctionarissen die zich willen verdiepen in gestructureerd testen en het definiëren van teststandaarden zijn een doelgroep.

Tijdens deze praktijkgerichte training worden de volgende onderwerpen behandeld: zijn:

  • Testen op gestructureerde basis
  • Algemene principes tijdens het testen
  • Vier essenties
  • Testplanning en teststrategie
  • Inspecties en reviews
  • Dekkingsvormen
  • Equivalence partitioning
  • Ontwikkeltesten
  • Testuitvoering (bevindingenbeheer)

Heeft u binnen uw organisatie een groep van 3 of meer personen voor deze TMap Test Engineer training, dan kunnen wij deze tegen een aantrekkelijk groepstarief aanbieden bij u op locatie.

Uiteraard kunnen wij deze TMap training ook 1 op 1 organiseren. Wilt u daar meer over weten dan kunt u contact opnemen met onze chatfunctie of u kunt ons bereiken op 020-3080466.