Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

Wij verzorgen in Amsterdam en Rotterdam de 2 daagse SCRUM Master training. Tijdens deze training leert u alles over het werken als Scrum Master en/of Scrum teamlid. Naast een stuk theorie omtrent de basisconcepten van Scrum biedt de training verschillende handvatten en oefeningen om Scrum direct toe te passen in de praktijk.

De training Professional Scrum Master (PSM) is de officiële training van Scrum.org. Scrum.org onderhoudt het curriculum voor de PSM-opleidingen en selecteert enkel de meest gekwalificeerde trainers. Elke trainer brengt eigen ervaringen en expertise mee, maar het studiemateriaal is uniform.

Amsterdam

Volg een SCRUM Master training bij ons in het open rooster. Hieronder kunt u vinden op welke data en locatie de desbetreffende cursussen worden verzorgd.

Op onze locatie in Amsterdam verzorgen wij regelmatig de SCRUM Master training. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Amsterdam

Aan het einde van de training:

  • Kent u het agile gedachtegoed: wijze van aansturen, plannen, rolverdeling en communicatie
  • Kent u de werkwijze van Scrum
  • Bent u in staat om de agile principes binnen uw organisatie handhaven

Cursusinhoud

Tijdens deze cursus worden onder andere de Basis principes SCRUM (Rollen, Events, Backlogs en regels) en SCRUM Master rol uitgelegd. Hoe maakt u als medewerker een initiële Product Backlog en hoe houdt u deze up-to-date. Andere fascetten tijdens deze training zijn:

  • Hoe men Scrum teams best kan organiseren
  • Hoe men User stories kan maken, prioriteren, inschatten voor de product backlog
  • Hoe implementeer je Scrum in een organisatie?

Westhaghe Training & Advies verzorgd deze SCRUM Master training zowel inhouse als klassikaal in Amsterdam en Rotterdam. Bekijk hieronder de cursusdata en op welke locatie deze wordt gegeven.