Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Offerte aanvragen

Contractmanagement is het managen van de uitvoerings- en afsluitingsfase van de contractlevenscyclus. Goed contractmanagement zorgt ervoor dat organisaties hun contractdoelstellingen kunnen behalen, wat essentieel is voor uw bedrijf. Voor Contractmanagement trainingen, opleidingen of cursussen bent u bij Westhaghe Training & Advies aan het juiste adres!

Contractmanagement CATS CM Foundation
Contractmanagement CATS CM Foundation is de eerste training van het totale opleidingsprogramma in de leerlijn voor contractmanagers. In twee dagen leert u de basis voor succesvol contractmanagement, met de beproefde methode CATS CM.

Contract Management CATS CM Practitioner
Tijdens deze training van drie dagen past u de CATS CM aanpak toe op een contract en oefent u met de verschillende gebeurtenissen die zich in de contract levenscyclus voor kunnen doen. Contractmanagement CATS CM Practitioner bouwt voort op de inzichten en ervaringen uit de Foundation training.

SLA-CLOUD: IT contracten voor Cloud computing en andere Internetdiensten
Cloud computing is voor veel organisaties een interessante mogelijkheid om IT-kosten te besparen. Nog meer dan bij traditionele uitbesteding van IT verdwijnt de tastbaarheid van de dienstverlening omdat (zelfs) de infrastructuur op zijn minst deels een virtueel karakter heeft. Het houden van grip op de dienstverlening wordt dan een nog grotere uitdaging dan het al is. SLA's vormen een belangrijk instrument in het arsenaal van maatregelen die genomen kunnen worden om deze grip te behouden.

SLA-CM: Service Level Agreements voor Contract Managers
De training bestaat uit twee onderdelen. In de inleiding worden de achtergrond en functies van SLA’s uiteengezet, wordt Service Level Management behandeld en het contractueel en juridisch kader van SLA’s uitgediept. Het tweede onderdeel betreft het opstellen en beoordelen van SLA’s. Daarin worden de belangrijkste onderwerpen uit de SLA systematisch behandeld. Door middel van praktijkopdrachten en checklists oefent u met het opstellen en beoordelen van SLA’s.

Certified Outsourcing Specialist
Zonder een adequate regiefunctie is een efficiënte en effectieve outsourcing van IT-diensten niet mogelijk. Als manager of medewerker, betrokken bij het uitbesteden van IT-diensten, dient u absoluut bekend te zijn met de belangrijkste principes en concepten van outsourcing en regie ofwel Sourcing Governance.