Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Offerte aanvragen

De ITIL® Intermediate Release, Control and Validation training bouwt voort op de basiskennis die tijdens de ITIL® Foundation cursus is verkregen. Het is een praktijkgerichte opleiding voor deelnemers die willen doorgroeien naar de rol van procesmanager of proceseigenaar van een van de Release Control en Validation processen. De training is interessant voor ICT-professionals, procesmanagers of proceseigenaren die competenties willen ontwikkelen in het toepassen, analyseren en verbeteren van activiteiten en de optimalisatie van ITIL® Service Transition Lifecycle processen.

In deze opleiding komen de volgende onderwerpen en competenties aan bod:

  • Het toelichten van het belang van de Release
  • Control and Validation processen in de context van de ITIL® Service Lifecycle
  • Het toepassen en analyseren van operationele activiteiten en de optimalisatie van processen
  • Functies en methoden binnen de scope van de Release
  • Control en Validation processen

Doelgroep

De ITIL Capability Release, Control and Validation training is interessant voor ICT-professionals, businessmanager, functioneel en technisch applicatiebeheerders, procesmanagers of proceseigenaren die competenties willen ontwikkelen in het toepassen, analyseren en verbeteren van activiteiten en de optimalisatie van ITIL® Service Transition Lifecycle processen. Deze cursus is onderdeel voor het verkrijgen van de ITIL Expert in IT Service Management Certificate.

Tijdens deze ITIL® training worden de benodigde vaardigheden door middel van een mix van presentaties, discussies, praktijksituaties en cases op een interactieve wijze aan u overgebracht. De docent acteert daarbij meer als coach dan als trainer. Gedurende de training wordt van de deelnemers een actieve houding verwacht.

De ITIL® Capability Release, Control and Validation cursus maakt gebruik van praktijk case study-gebaseerde, aanpak voor het leren van de kerndisciplines van de ITIL® best practices. Ook wordt er gezorgd dat u voldoende kennis en vaardigheden opdoet om te slagen voor het bijbehorende examen.

Heeft u medewerkers die graag deze ITIL® Capability Release, Control and Validation training willen volgen? Bij 3 of meer cursisten is het voor u al financieel aantrekkelijk om deze ITIL® cursus bij u op locatie te verzorgen. Wilt u meer informatie en een scherpe aanbieding ontvangen, vraag dan vandaag nog een offerte aan via de Offerte button bovenaan de pagina.

ITIL® is a registered trademark of AXELOS Limited. Used under licence of AXELOS Limited. All rights reserved.

All Westhaghe Training & Advies courses offered on this page will be conducted by D-ICT Solutions, Accredited Training Organization of AXELOS Limited.