Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Offerte aanvragen

In deze training leert de principes en richtlijnen voor nieuwe en veranderde services en hoe deze naar de operationele omgeving te verplaatsen. U krijgt inzicht in het managen en coördineren van de processen, systemen en functies, die nodig zijn voor het bouwen, testen en uitrollen van een Release in de productieomgeving en die moet voldoen aan de specificaties en wensen van de klanten en belanghebbenden.

In deze ITIL training komen de volgende onderwerpen en competenties aan bod:

  • Introductie tot Service Transition Service Transition Principes Beheer en onderhoud (Management and control) van alle Service Transition activiteiten
  • Service Transition gerelateerde activiteiten m.b.t. communicatie, commitment and organisatorische veranderingen (changes)
  • Organiseren Service Transition Beheer en coordinatie (Control and coordination) van Service Transition gerelateerde activiteiten m.b.t. technologie Analyse, rechtvaardiging en selectie van de implementatie aanpak, uitdagingen, kritische succes factoren en risico’s.

Tijdens de ITIL® Service Lifecylce Service Transition training worden de benodigde vaardigheden door middel van een mix van presentaties, leergesprekken, discussies, praktijksituaties en cases op een interactieve wijze aan u overgebracht. De docent acteert daarbij meer als coach dan als trainer. Gedurende de training wordt van de deelnemers een actieve houding verwacht.

Deze ITIL® training duurt 3 dagen (Tegen meerprijs op verzoek een vierde dag ter afsluiting het examen gedaan kan worden.) Het examen wordt in het Engels afgenomen.

De ITIL® Service Lifecylce Service Transition cursus maakt gebruik van praktijk case study-gebaseerde, aanpak voor het leren van de kerndisciplines van de ITIL® best practices. Ook wordt er gezorgd dat u voldoende kennis en vaardigheden opdoet om te slagen voor het bijbehorende examen.

Heeft u medewerkers die graag deze ITIL® Service Lifecylce Service Transition training willen volgen? Bij 3 of meer cursisten is het voor u al financieel aantrekkelijk om deze ITIL® cursus bij u op locatie te verzorgen. Wilt u meer informatie en een scherpe aanbieding ontvangen, vraag dan vandaag nog een offerte aan via de Offerte button bovenaan de pagina.

ITIL® is a registered trademark of AXELOS Limited. Used under licence of AXELOS Limited. All rights reserved.

All Westhaghe Training & Advies courses offered on this page will be conducted by D-ICT Solutions, Accredited Training Organization of AXELOS Limited.