Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Offerte aanvragen

Deze cursus zal ingaan op de algemene concepten, processen, strategieën en methoden die in verband staan met de Service Design fase van de Service Lifecycle. Deze cursus behandelt het management en beheer van de activiteiten en technieken binnen het Service Design stadium maar zal niet verder ingaan op de details van elk ondersteunend proces.

Deze cursus maakt gebruik van een boeiende, op case study-gebaseerde, aanpak voor het leren van de kerndisciplines van de ITIL® “best practices”. Ook wordt er gezorgd dat u voldoende kennis en vaardigheden opdoet om te slagen voor het bijbehorende examen.

Voorkennis

  • ITIL® Foundation certificatie (ILFN)
  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring

De ITIL® Service LifeCycle cursus maakt gebruik van praktijk case study-gebaseerde, aanpak voor het leren van de kerndisciplines van de ITIL® best practices. Ook wordt er gezorgd dat u voldoende kennis en vaardigheden opdoet om te slagen voor het bijbehorende examen.

Heeft u medewerkers die graag deze ITIL® Service LifeCycle training willen volgen? Bij 3 of meer cursisten is het voor u al financieel aantrekkelijk om deze ITIL® cursus bij u op locatie te verzorgen. Wilt u meer informatie en een scherpe aanbieding ontvangen, vraag dan vandaag nog een offerte aan via de Offerte button bovenaan de pagina.

ITIL® is a registered trademark of AXELOS Limited. Used under licence of AXELOS Limited. All rights reserved.

All Westhaghe Training & Advies courses offered on this page will be conducted by D-ICT Solutions, Accredited Training Organization of AXELOS Limited.