Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

Deze training leert de basisprincipes voor professionalisering en certificering binnen het ITIL® V3framework. Dé basistraining die u inzicht geeft, voorbereid en helpt bij het doorgronden van de basisprincipes van het ITIL® V3 Framework.

Deze 3 daagse ITIL® Foundation cursus krijgen de cursisten inzicht in de Service Levenscyclus van ITIL®, deze cylcus bestaat uit vijf boeken van ITIL®: Servicestrategie, Service-ontwerp, Servicetransitie, Serviceproductie en Continue Serviceverbetering.

Doelgroep

De opleiding is interessant voor ICT professionals, technisch beheerders, en professionals voor wie deze cursus onder meer onderdeel is bij het behalen van het ITIL® Expert in IT Service Management Certificaat gebaseerd op ITIL® Versie 3.

Tot de doelgroep van de ITIL® Foundation module worden onder andere gerekend:

  • Medewerkers Servicedesk
  • IT Exploitatie Medewerkers
  • Systeem- & Netwerkbeheerders
  • Teamleiders
  • IT Managers en andere geïnteresseerden en betrokkenen bij de exploitatie van ICT

Bij Service Management draait het uiteindelijk om het leveren van (extra) waarde (in de vorm van IT Services) aan de eindklanten. Door deze extra waarde resulteert dit in een verbeterde performance en het verminderen van beperkingen in een bepaalde IT Service. In deze ITIL training wordt uitvoering stilgestaan en ingegaan op de rollen en processen waarmee u de cursist deze resultaten kunt bereiken.

De cursus bestaat uit een combinatie van theorie en praktische opdrachten met veel aandacht voor de vertaling van de ITIL® theorie naar uw dagelijkse werkpraktijk. Het ITIL® Foundation in IT Service Management examen wordt aansluitend op cursus (aan het einde van de laatste dag) afgenomen.

Bent u op zoek naar een ITIL® training voor een groep of een inidividu? Westhaghe Trainig & Advies kan diverse verschillende trainingsvormen in ITIL® aanbieden. Vanaf 3 personen is het al financieel interessant om een ITIL® Foundation cursus te organiseren bij u op locatie, wilt u hier meer over weten. Vraag vrijblijvende een offerte aan voor een ITIL® training.

ITIL® is a registered trademark of AXELOS Limited. Used under licence of AXELOS Limited. All rights reserved.

All Westhaghe Training & Advies courses offered on this page will be conducted by D-ICT Solutions, Accredited Training Organization of AXELOS Limited.