Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Offerte aanvragen

Het doel van de ITIL 4 Foundation-training is om kandidaten kennis te laten maken met het beheer van moderne IT-services, om hen inzicht te geven in de gemeenschappelijke taal en sleutelconcepten, en om hen te laten zien hoe ze hun werk kunnen verbeteren en het werk van hun organisatie met ITIL 4-begeleiding. Bovendien zal de training de kandidaat inzicht geven in het ITIL 4-servicemanagementraamwerk en hoe het is geëvolueerd om moderne technologieën en werkwijzen te gebruiken.

De cursus bestaat uit een combinatie van theorie en praktische opdrachten met veel aandacht voor de vertaling van de ITIL® theorie naar uw dagelijkse werkpraktijk. Het ITIL® Foundation in IT Service Management examen wordt aansluitend op cursus (aan het einde van de laatste dag) afgenomen.

Bent u op zoek naar een ITIL® training voor een groep of een inidividu? Westhaghe Trainig & Advies kan diverse verschillende trainingsvormen in ITIL® aanbieden. Vanaf 3 personen is het al financieel interessant om een ITIL® Foundation cursus te organiseren bij u op locatie, wilt u hier meer over weten. Vraag vrijblijvende een offerte aan voor een ITIL® training.

ITIL® is a registered trademark of AXELOS Limited. Used under licence of AXELOS Limited. All rights reserved.

All Westhaghe Training & Advies courses offered on this page will be conducted by D-ICT Solutions, Accredited Training Organization of AXELOS Limited.