Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

793 cursisten op beoordeelde ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

De PRINCE2® Fasttrack training is een combinatie training tussen training PRINCE2® Foundation en Practitioner trainingen. Deze training leert u de basis principes van PRINCE2®, op een praktijk georiënteerde methode om projecten te managen. Tijdens deze lessen wordt u door geaccrediteerde en zeer ervaren trainers opgeleid om deze De PRINCE2® Fasttrack succesvol af te ronden.

PRINCE2® Fasttrack training

Voor wie?

Deze training is een ontwikkeld voor alle projectleiders en -managers die naar een verdere verdieping zoeken op het gebied van kennis en toepassing van de PRINCE2®-methode en in een zeer kort tijdsbestek zowel het examen PRINCE2® Foundation als Practitioner wenst te behalen. Ook beschikt u over enkele jaren projectervaring in de rol van programma-, project- of teammanager.

Traininsinhoud

Deze training begint met de elementaire kennis van de PRINCE2® Foundation. U leert hier direct de werkmethode van PRINCE2. De theorie leert u goed in praktijksituaties toe te passen door middel van opdrachten aan de hand van verschillende cases. Daarnaast word ook advies gegeven hoe u in uw praktijksituatie de PRINCE2® methode aan kunt toepassen. De PRINCE2® Fasttrack training duurt 5 werkdagen, deze zijn in te delen naar uw wens.

Westhaghe Training & Advies verzorgd in Amsterdam de PRINCE2® Fasttrack cursussen. Bekijk via bovenstaande button de trainingsdata en volledige cursusinhoud.

Heeft u binnen uw organisatie een groep cursisten die graag willen deelnemen aan de PRINCE2® Fasttrack dan is het financieel aantrekkelijk om deze cursus bij u op locatie te organiseren. Vraag een vrijblijvende offerte voor de PRINCE2® Fasttrack training.

PRINCE2® is a registered trademark of AXELOS Limited. Used under licence of AXELOS Limited. All rights reserved.

All Westhaghe Training & Advies courses offered on this page will be conducted by D-ICT Solutions, Accredited Training Organization of AXELOS Limited.