Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

793 cursisten op beoordeelde ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Meer info Offerte aanvragen

Iedereen die binnen uw organisatie gebruikmaakt van het bedrijfsnetwerk, is voor hackers een mogelijk doelwit om toegang te krijgen tot uw bedrijfsgegevens. De training Awareness Eindgebruikers bij Cybercriminaliteit leert cursisten cybercriminaliteit herkennen en voorkomen. Een gecertificeerde en ervaren Security Certified Trainer behandelt in een klassikale training op een laagdrempelige manier alles over cybercriminaliteit.

training DIEV™ is een goede stap naar cybercrime-awareness. De klassikale groepstraining Awareness Eindgebruikers bij Cybercriminaliteit is een vervolg op de online training en biedt verdieping en de mogelijkheid tot interactie in een klassikale training op maat. Cursisten kunnen aangeven waar zij mee zitten en wat de praktische knelpunten zijn. Aan de hand van grote en kleine voorbeelden van cybercriminaliteit nemen de cursisten een kijkje in de wereld van de cybercrimineel. Er wordenconcrete en praktische tips gegeven en er wordt een eerste aanzet geboden voor het verder professionaliseren van informatiebeveiliging binnen de eigen organisatie. Er is aandacht voor organisatorische, fysieke en digitale maatregelen.

Wilt u meer weten over deze DIEV™ training in groepsverband? Bel ons op 020-3080466 of spreek 1 van onze chat-operators aan.