Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Er zijn weer nieuwe lastminutes! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen met korting via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Offerte aanvragen

In de wereld van vandaag is geen ruimte meer voor fouten. Dit geldt dan ook voor de bedrijfsprocessen. Productiviteit moet omhoog, kosten omlaag en dit allemaal met zo min mogelijk verlies van resources. Een bedrijf dat Lean Six Sigma gebruikt verliest geen resources! Geen personeel, geen materialen en al helemaal geen klanten.

Lean Six Sigma legt de focus volledig op de klant. Wat vindt de klant écht belangrijk? Aan de ene kant reduceert u de kosten en verkort u de doorlooptijd, terwijl u aan de andere kant kwaliteit verbetert en klanttevredenheid verhoogt. U investeert zo veel mogelijk in uw eigen mensen. Kennis en kunde zijn echter de drijfveer binnen uw bedrijf!

Lean Six Sigma is wereldwijd bewezen en toegepast. Het levert een aantoonbare en duurzame verbetering op van het bedrijfsresultaat. Na het stroomlijnen van bedrijfsprocessen kunt u de concurrentiepositie makkelijker verbeteren.

Bij Westhaghe Training & Advies bieden wij u deze kennis aan. Wij geven een groot scala trainingen, specifiek gericht op organisaties in dienstverlening en de overheid.

Waar komt Lean Six Sigma vandaan?

Lean Six Sigma is een combinatie van Six Sigma en Lean Manufacturing en zijn van herkomst twee concepten van respectievelijk Motorola en Toyota. Er wordt gezegd dat er een verhaal zit achter de bekendheid van Six Sigma:

Larry Bossidy (toenmalig CEO van Allied Signal, nu Honeywell) en Jack Welch (toenmalig CEO van General Electiric) waren op een dag aan het golfen. Jack legde een weddenschap met Larry, dat hij Six Sigma sneller en beter zou kunnen invoeren dan dat Larry dat had gedaan. Wat eerst als een weddenschap begon, liep uit tot een zeer succesvol resultaat.

Het waren dit soort zwaargewichten binnen de bedrijfswereld die openlijk spraken over het succes van Six Sigma, dat de methode bekender en bekender werd. Lean Manufacturing is afgeleid van het Toyota Production System waarin door middel van Just-In-Time productie, zoveel mogelijk waste te reduceren.

Hieronder een greep uit de Lean en Lean Six Sigma trainingen die wij aanbieden.

Bij Westhaghe Training & Advies is het mogelijk om een in-company cursus te verzorgen. Daarnaast is het mogelijk om in samenspraak met een van onze trainers de cursusinhoud op maat te selecteren.