Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    [email protected]   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat  

860 cursisten op beoordelen ons met een: (9,3)
Boek een Last-minute training in ons open rooster  

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

De Business Information Services Library (BiSL®) biedt een framework voor het werkveld dat zich bevindt tussen de aansluiting van ICT op het bedrijfsproces. Juist deze aansluiting is vaak niet optimaal. Het BiSL®-procesmodel geeft inzicht in alle hoofdprocessen van het werkveld, en de relaties tussen de processen. Het biedt aanknopingspunten voor verbetering van de processen, onder meer via 'best practices' en het verschaft een uniforme terminologie.

Deze BiSL® Foundation cursus kan door Westhaghe Training & Advies verzorgd worden in een klassikale groepsvorm of middels een open rooster vorm. Deze BiSL® training wordt door zeer ervaren en deskundige docenten die zelf jarenlang ervaring hebben opgedaan.
Tijdens de training werkt u aan cases en opdrachten waarin de
theorie voortdurend in verband wordt gebracht met de dagelijkse praktijk.

Deze cursus in BiSL® is gericht op de voorbereiding op het BiSL® Foundation examen. Dit examen is niet inbegrepen bij deze BiSL® Foundation cursus. Indien u naast deze training ook het examen wilt afleggen kunnen wij u de administratieve taken van het BiSL® Foundation examen te boeken uit handen nemen.

Heeft u vragen of bent u voor uw bedrijf op zoek naar een BiSL® Foundation cursus? Wist u dat het financieel aantrekkelijk is om met 3 of meer personen deze BiSL® training bij u op locatie te organiseren. Wilt u meer weten over deze incompany BiSL® trainingen, dan kunt u informatie aanvragen via de offerte button bovenaan de pagina of bellen met 020-3080466

Copyright © ASL BiSL Foundation 2009. Used under licence of ASL BiSL Foundation. All rights reserved.

All Westhaghe Training & Advies courses offered on this page will be conducted by D-ICT Solutions, Accredited Training Organization of AXELOS Limited.