Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

Er zijn weer nieuwe lastminutes! Bekijk snel welke trainingen u kunt volgen met korting via DEZE LINK!

Arrow up
Arrow down

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Tips & Tricks van Westhaghe Training & Advies


 • Terug
 • Excel
 • Word
 • Outlook
 • PowerPoint
 • Access
 • Windows 10
 • OneNote
 • PowerPivot
 • Power BI
 • Office 365
 • Overige
 • Windows 10
 • OneNote
 • PowerPivot
 • Power BI
 • Office 365
 • Overige

Iedereen die op kantoor zit heeft wel eens van die dagen. Urenlang achter de computer werken en dan last krijgen van pols, vingers of arm. RSI ligt dan snel op de loer en is makkelijk te voorkomen. In het volgende artikel geven wij u tips om RSI-klachten te voorkomen. Want laten wij eerlijk zijn, voorkomen is beter dan genezen.

Je kent het wel, thuis of onderweg werken en er staan meetings via Microsoft Teams op de planning. Niets vervelender dan een niet-representatieve achtergrond of afleidende achtergrond op je video scherm. Die achtergrond kun je “blurren”.

Microsoft is altijd op zoek naar nieuwe functionaliteiten die voortvloeien uit de gebruikerservaringen van miljoenen gebruikers binnen Office 365. Met het introduceren van deze nieuwe features worden gebruikerservaringen steeds belangrijker en wordt in dit geval de OneNote applicatie beter, vaker en langer per dag gebruikt.

Werken met Microsoft Planner


Microsoft Planner is een online webbased applicatie waarbij samenwerking van projecten centraal staat. Deze applicatie is alleen beschikbaar in Office 365 en biedt gebruikers de mogelijkheden aan om eenvoudig nieuwe plannen maken, taken te organiseren en toe te wijzen, bestanden te delen, chatten over projecten en updates over de voortgang ontvangen.  Kom meer te weten over Microsoft Planner en lees ons gehele blogbericht.

Een nieuw onderdeel in het Office-pakket is een feit! Met Microsoft Teams is het mogelijk om alle gesprekken, vergaderingen, bestanden en notities voor iedereen toegankelijk te maken. Alles op slechts 1 plek waar samenwerking centraal staat. Wilt u meer lezen over Microsoft Teams, lees dan ons blogbericht.

Uw gegevens zijn waarschijnlijk opgeslagen in bestanden met verschillende bestandsindelingen en op verschillende locaties, waardoor ze minder gemakkelijk te gebruiken zijn. Als u gegevens in een werkblad, een SharePoint-lijst of een bestand met een andere indeling hebt, kunt u ze in een Access-database importeren door slechts enkele stappen uit te voeren. De bruikbaarheid van de gegevens wordt hierdoor aanzienlijk verbeterd.

Bij Westhaghe Training & Advies kunt u gebruik maken van de UWV scholingsvoucher. Deze scholingsvoucher is een subsidie voor een opleiding/cursus. De hoogte ervan is maximaal € 1.000 inclusief btw. Op onze website worden de prijzen exclusief BTW benoemd. Voor de € 1.000 inclusief btw is het opleidingsbudget vanuit Westhaghe Training & Advies vastgesteld op 825 euro exclusief BTW. Dit bedrag is een bijdrage in alle kosten die bij de opleiding horen.

Na deel 1 van de sneltoetsen in september 2015 deel 2 van de Adobe InDesign sneltoetsen. Westhaghe Training & Advies heeft voor u als gebruiker van InDesign CS6 een handig sneltoetsenblad aangemaakt. Hiermee kunt u snel de juiste sneltoets voor Adobe InDesign vinden. Deze is voor zowel Windows als voor MAC gebruikers! Deze maand het eerste deel van onze Adobe InDesign sneltoetsen.

Gebruikt u voor uw werk of hobby Adobe InDesign en ALTIJD op zoek naar het juiste gereedschap? Westhaghe Training & Advies heeft voor u als gebruiker van InDesign CS6 een handig sneltoetsenblad. Hiermee kunt u snel de juiste sneltoets voor Adobe InDesign vinden. Deze is voor zowel Windows als voor MAC gebruikers! Deze maand het eerste deel van onze Adobe InDesign sneltoetsen.

Één van onze vaste Microsoft Access trainers geeft u drie tips om grote complexe spreadsheets over te zetten naar Access bestanden.

Frank Govers geeft al vele jaren training in Access en komt vaak bij organisaties die twijfelen tussen het gebruik van Excel en Access.

De grote Microsoft Windows-update die momenteel onder de codenaam 'Threshold' schuil gaat zal vanaf april 2014 worden ontwikkeld. De release datum zal naar verluidt in april 2015 zijn. Ook zal de nieuwe versie geen Windows 8.2 heten, maar Windows 9. Dat meldde Supersite for Windows van Windows watcher Paul Thurrot afgelopen zaterdag. De nieuwe versie wordt waarschijnlijk begin april dit jaar aangekondigd, op het evenement BUILD in San Francisco.

Het hele verhaal achter de nieuwe versie van Windows kunt u lezen op Paul Thurrots Supersite for Windows.

Aankondiging presentatie windows 9