Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Tips & Tricks van Westhaghe Training & Advies


Overzicht
Excel
Word
Outlook
PowerPoint
Office
Windows 8
Windows 10
Overig
Nieuwsbrief
Excel tips
Excel tips
Word tips
Outlook tips
powerpoint tips
Microsoft Office tips
windows 8 tips
windows 10 tips
computer tips
nieuwsbrief westhaghe

 

Een nieuw onderdeel in het Office-pakket is een feit! Met Microsoft Teams is het mogelijk om alle gesprekken, vergaderingen, bestanden en notities voor iedereen toegankelijk te maken. Alles op slechts 1 plek waar samenwerking centraal staat. Wilt u meer lezen over Microsoft Teams, lees dan ons blogbericht.

Uw gegevens zijn waarschijnlijk opgeslagen in bestanden met verschillende bestandsindelingen en op verschillende locaties, waardoor ze minder gemakkelijk te gebruiken zijn. Als u gegevens in een werkblad, een SharePoint-lijst of een bestand met een andere indeling hebt, kunt u ze in een Access-database importeren door slechts enkele stappen uit te voeren. De bruikbaarheid van de gegevens wordt hierdoor aanzienlijk verbeterd.

Bij Westhaghe Training & Advies kunt u gebruik maken van de UWV scholingsvoucher. Deze scholingsvoucher is een subsidie voor een opleiding/cursus. De hoogte ervan is maximaal € 1.000 inclusief btw. Op onze website worden de prijzen exclusief BTW benoemd. Voor de € 1.000 inclusief btw is het opleidingsbudget vanuit Westhaghe Training & Advies vastgesteld op 825 euro exclusief BTW. Dit bedrag is een bijdrage in alle kosten die bij de opleiding horen.

Na deel 1 van de sneltoetsen in september 2015 deel 2 van de Adobe InDesign sneltoetsen. Westhaghe Training & Advies heeft voor u als gebruiker van InDesign CS6 een handig sneltoetsenblad aangemaakt. Hiermee kunt u snel de juiste sneltoets voor Adobe InDesign vinden. Deze is voor zowel Windows als voor MAC gebruikers! Deze maand het eerste deel van onze Adobe InDesign sneltoetsen.

Gebruikt u voor uw werk of hobby Adobe InDesign en ALTIJD op zoek naar het juiste gereedschap? Westhaghe Training & Advies heeft voor u als gebruiker van InDesign CS6 een handig sneltoetsenblad. Hiermee kunt u snel de juiste sneltoets voor Adobe InDesign vinden. Deze is voor zowel Windows als voor MAC gebruikers! Deze maand het eerste deel van onze Adobe InDesign sneltoetsen.

Één van onze vaste Microsoft Access trainers geeft u drie tips om grote complexe spreadsheets over te zetten naar Access bestanden.

Frank Govers geeft al vele jaren training in Access en komt vaak bij organisaties die twijfelen tussen het gebruik van Excel en Access.

De grote Microsoft Windows-update die momenteel onder de codenaam 'Threshold' schuil gaat zal vanaf april 2014 worden ontwikkeld. De release datum zal naar verluidt in april 2015 zijn. Ook zal de nieuwe versie geen Windows 8.2 heten, maar Windows 9. Dat meldde Supersite for Windows van Windows watcher Paul Thurrot afgelopen zaterdag. De nieuwe versie wordt waarschijnlijk begin april dit jaar aangekondigd, op het evenement BUILD in San Francisco.

Het hele verhaal achter de nieuwe versie van Windows kunt u lezen op Paul Thurrots Supersite for Windows.

Aankondiging presentatie windows 9

ICT mobiel trainingslokaal

Westhaghe Training & Advies biedt sinds heden (15 april) een mobiel leslokaal aan voor ICT (technische) trainingen. Deze laptops zijn voorzien van de nieuwe Microsoft Windows 8 versie. De laptops beschikken over verschillende Office versie's namelijk: Office 2003, Office 2007, Office 2010 en de nieuwste Office 2013. Met de introductie van dit mobiele leslokaal is Westhaghe Training & Advies nog flexibeler in het verzorgen van ICT en IT trainingen voor uw personeel. Welke versie van Excel, Word, Outlook, Access of PowerPoint het ook is op deze laptops is het mogelijk. Met de mobiliteit van dit systeem is het mogelijk om het hele land te voorzien van in-company ICT en IT trainingen.

Dit mobiel leslokaal is overigens ook te huren. Laptop huren is mogelijk tot een maximum van 10 laptops. Mocht u interesse hebben of een offerte ontvangen neem contact met ons op. Laptops huren