Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Tips & Tricks van Westhaghe Training & Advies


Overzicht
Excel
Word
Outlook
PowerPoint
Office
Windows 8
Windows 10
Overig
Nieuwsbrief
Excel tips
Excel tips
Word tips
Outlook tips
powerpoint tips
Microsoft Office tips
windows 8 tips
windows 10 tips
computer tips
nieuwsbrief westhaghe

 

De meeste e-mailberichten worden direct verzonden. In een aantal gevallen wilt u zelf bepalen wanneer de mail wordt verstuurd. Deze instelling kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld uitnodigingen, evaluaties of persberichten. U kunt via Outlook de verzenddatum en het tijdstip van tevoren instellen. Zo kunt u het niet vergeten en ontvangt iedereen op tijd de mail. Westhaghe laat het u zien:

Tijdstip e-mail uitstellen

Via een functie in Microsoft Office Outlook is het mogelijk om snel een antwoord te krijgen op een vraag via een stem optie. Deze functie is echter vrij onbekend bij de meeste Outlook gebruikers, maar kan erg handig zijn. U kunt vragen aan de ontvangers of ze u een antwoord sturen op een vraag via e-mail beantwoorden, maar via de functie Stemknoppen gebruiken zal dit proces sneller gaan en dus tijd besparen. Bijkomend voordeel is dat u nu een beter overzicht krijgt van alle gegeven antwoorden.
Westhaghe Training & Advies laat u zien hoe u stemknoppen in Outlook instelt.

Feestdagen instellen in Outlook agenda

De feestdagen staan voor de deur! Het zou kunnen dat u in grote haast een afspraak gepland heeft op bijvoorbeeld 2e kerstdag. Wanneer u gebruik maakt van de Microsoft Office Outlook agenda kunt u dit gemakkelijk voorkomen. Via een optie in Outlook kunt u alle feestdagen automatisch in uw agenda laten plaatsen. Westhaghe Training & Advies laat u zien hoe.

Feestdagen instellen in Outlook agenda