Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 020 3080 466 Chat

Tips & Tricks van Westhaghe Training & Advies


Overzicht
Excel
Word
Outlook
PowerPoint
Office
Windows 8
Windows 10
Overig
Nieuwsbrief
Excel tips
Excel tips
Word tips
Outlook tips
powerpoint tips
Microsoft Office tips
windows 8 tips
windows 10 tips
computer tips
nieuwsbrief westhaghe

 

Steeds vaker komt het voor dat Word-documenten tegelijkertijd worden gewijzigd door meerdere personen. Het is handig om per documentversie de naam van de auteur in de wijzigingen toe te voegen. Hoe u dit doet, leest u in onze blog!

Veel personen vinden het lastig om in een Microsoft Word document een Inhoudsopgave te maken. Wist u dag deze Inhoudsopgave ook door het programma Word automatisch gemaakt kunnen worden. In dit blogbericht zullen wij uitleggen hoe u zelf deze handigheid onder de knie krijgt. Naast deze handigheden is het altijd handig om bijvoorbeeld een MS Word Gevorderde cursus te volgen, dan leert u naast deze truc nog vele andere handigheden. Kopteksten in MS Word

Veel mensen die onze Microsoft Word cursus hebben gevolgd komen met één en dezelfde vraag. Waarom heb ik nou toch steeds die verschillende afstanden in alinea’s en regels.

Wij laten in deze blog zien hoe u dit eenvoudig kunt veranderen. Lees snel verder om in de toekomst tijd te besparen met deze hanidge tip!

Binnen het dagelijks leven neemt social media een steeds belangrijkere plek in. Microsoft Office 2013 gaat hier in mee, vanaf heden is het mogelijk om uw Facebook account te koppelen aan uw Office 2013 versie. Via de koppeling kunt u afbeeldingen van uw Facebook account toevoegen aan uw Word document. Maar hoe kan dit ingesteld worden? Westhaghe Training & Advies laat het u zien!

Facebook afbeeldingen invoegen in Word

Het kan voor komen dat u in een Word document een lettertype gebruikt dat niet standaard met Word wordt meegeleverd. De kans is dan groot dat de ontvanger dat lettertype niet op zijn computer heeft staan. Dit kan het geval zijn wanneer u een huisstijl hebt laten ontwikkelen of wanneer u zelf een lettertype heeft geïnstalleerd in uw Word versie. In een paar stappen kunt u de lettertypen opslaan in het document zodat de ontvanger de juiste lettertypen kan zien op de manier die u wilt.

Lettertype insluiten in een Word Document