Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 06 452 17 935 Chat

Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

Feedback is een boodschap over het gedrag of de prestaties van een ander. Feedback geven is onmisbaar als u met anderen samenwerkt. U moet zo nu en dan kunnen zeggen dat het werk van de ander niet in orde is, of juist heel erg goed is.

U stuurt elkaar bij door commentaar te geven. Wie feedback geeft, kan ook feedback terug verwachten. Dat is soms onprettig, maar u leert ermee leven, als iedereen zich aan de regels houdt. In deze training Feedback geven leert u om op de juiste manier feedback te geven aan een ander zonder dat hierover misverstanden over ontstaan.

Doelgroep

De training Feedback geven is bestemd voor een ieder die het geven en/of ontvangen van feedback lastig vindt. U durft het niet of u weet niet hoe u feedback moet geven of ontvangen, terwijl u ondertussen wel met een onbehaaglijk gevoel blijft zitten. Of u boekt minder resultaten dan u zou willen door uw stijl van communiceren bij het geven van feedback.

Westhaghe hanteert de volgende standaard onderwerpen voor de training Feedback geven. Op basis van uw intake is het mogelijk om het programma op uw praktijksituatie af te stemmen.

  • Inzicht in meerwaarde van feedback geven
  • Duidelijk formuleren
  • Respectvol formuleren
  • Kennen van belemmeringen bij feedback geven
  • Bewust worden van het resultaat van uw gedrag bij het geven en ontvangen van feedback

Deze Softskill training geven wij in open rooster verband op onze locatie in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht en Rotterdam. Heeft u een groepje medewerkers binnen uw organisatie die deze Feedback Geven training willen volgen, dan is het financieel aantrekkelijk om een incompany training te organiseren.