Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 06 452 17 935 Chat

SCRUM-MSR-AMS-DEC-2017

€ 999,00

SCRUM Master training

woensdag, 20-december-2017
tot donderdag, 21-december-2017
09:30 - 16:30

Deze 2 daagse SCRUM Master cursus wordt georganiseerd in Amsterdam. De training Professional Scrum Master (PSM) is de officiƫle training van Scrum.org. Scrum.org onderhoudt het curriculum voor de PSM-opleidingen en selecteert enkel de meest gekwalificeerde trainers. Elke trainer brengt eigen ervaringen en expertise mee, maar het studiemateriaal is uniform. Tijdens deze training leert u alles over het werken als Scrum Master en/of Scrum teamlid. Naast een stuk theorie omtrent de basisconcepten van Scrum biedt de training verschillende handvatten en oefeningen om Scrum direct toe te passen in de praktijk.

Deze SCRUM training is zeer interessant voor bijvoorbeeld Project managers, Teamleiders, IT/Development managers, Product managers, Test managers, Business analisten, Architecten, Developers en Testers.

U leert tijdens deze tweedaagse training alles over het werken als Scrum Master en/of Scrum teamlid. Naast een stuk theorie omtrent de basisconcepten van Scrum biedt de training verschillende handvatten en oefeningen om Scrum direct toe te passen in de praktijk. Om de PSM-certificering te behalen dienen alle deelnemers na het volgen van de training het online certificeringsexamen succesvol af te leggen.