Om onze website voor onze bezoekers verder te ontwikkelen maken wij gebruiken van cookies op onze website.

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 06 452 17 935 Chat

Westhaghe Training & Advies geeft u de mogelijkheid om tegen zeer gunstige prijzen deel te nemen aan ons open rooster. Hiervoor hebben wij zogenoemde Trainingscoupons in het leven geroepen. Deze coupons zijn een entreebewijs om deel te nemen aan onze open rooster trainingen. Het idee achter de coupons is voor vele bedrijven een uitkomst om het personeel te trainen.

Middels een klein voorbeeld laten wij u zien welke voordelen u heeft met het inkopen van onze trainingscoupons:

  • U heeft 5 medewerkers die door een buitendienstfunctie niet in staat zijn om allen op 1 trainingsdatum aanwezig te zijn, voor deze personen is het ideaal om in ons open rooster aan te schuiven en zelf een trainingsdag te selecteren
  • U heeft 2 medewerkers van de afdeling financiën die zich willen inschrijven voor de training "Excel voor Financials & Managers"

  • U heeft 2 medewerkers die graag een Excel basis training willen volgen, een te kleine groep waardoor een in-company traject een te dure oplossing is
  • U heeft 1 medewerker nieuw in uw bedrijf en wilt deze effectiever laten werken met Microsoft Outlook, helaas is een 1 op 1 training niet de ideale oplossing

Indien u al deze medewerkers individueel inschrijft in ons open rooster, dan wordt de totale investering 10 * € 295 = € 2.950,- (ex. 21% BTW).

Als u in dit voorbeeld gebruik zou maken van trainingscoupons dan schaft u 10 coupons aan. De totale investering is dan € 2.450,- (ex. 21% BTW)

Voor u als bedrijf komt dat neer op een besparing van maar liefst € 500 euro!
Buiten het financiële voordeel zult u ook administratief een voordeel behalen. U krijgt maar één factuur en daarnaast ontvangt u van ons couponcodes waarmee medewerkers zichzelf makkelijk en snel kunnen inschrijven via onze website.

Heeft u interesse in trainingscoupons? Druk dan op onderstaande afbeelding en stuur ons een mail met uw contactgegevens. Wij zullen dan contact opnemen om de mogelijkheden door te nemen.