Westhaghe Training & Advies gebruikt cookies om u de meest geactualiseerde informatie te kunnen verstrekken

020 3080 466    info@westhaghe.com   Whatsapp  U kunt ons een WhatsApp-bericht sturen via nummer: 06 452 17 935 Chat

Tips & Tricks van Westhaghe Training & Advies


Overzicht
Excel
Word
Outlook
PowerPoint
Office
Windows 8
Windows 10
Overig
Nieuwsbrief
Excel tips
Excel tips
Word tips
Outlook tips
powerpoint tips
Microsoft Office tips
windows 8 tips
windows 10 tips
computer tips
nieuwsbrief westhaghe

 

De liniaal biedt visuele aanwijzigingen bij het plaatsen van tekst en diaobjecten. Wanneer u de liniaal niet meer nodig hebt, kunt u deze verbergen. In dit artikel leest u hoe u de liniaal activeert in PowerPoint en hoe u de standaard maateenheid wijzigd naar centimeters

Wilt u leesvoer voor tijdens uw pauze? Klik dan gauw door naar het volledige artikel

Gebruik VERT.ZOEKEN, als u gegevens wilt zoeken in een tabel of bereik per rij. Zoek bijvoorbeeld de prijs van een auto-onderdeel op onderdeelnummer.

Wilt u leesvoer voor tijdens uw pauze? Klik dan gauw door naar het volledige artikel

Steeds vaker komt het voor dat Word-documenten tegelijkertijd worden gewijzigd door meerdere personen. Het is handig om per documentversie de naam van de auteur in de wijzigingen toe te voegen. Hoe u dit doet, leest u in onze blog!

Uw gegevens zijn waarschijnlijk opgeslagen in bestanden met verschillende bestandsindelingen en op verschillende locaties, waardoor ze minder gemakkelijk te gebruiken zijn. Als u gegevens in een werkblad, een SharePoint-lijst of een bestand met een andere indeling hebt, kunt u ze in een Access-database importeren door slechts enkele stappen uit te voeren. De bruikbaarheid van de gegevens wordt hierdoor aanzienlijk verbeterd.

Wist u dat als u uw PowerPoint presentatie upload naar uw Sharepoint-site of Onedrive dat u tegelijk met andere personen binnen uw organisatie aan de presentatie kan werken. Hoe u dit doet? Westhaghe Training & Advies laat het u zien!

Veel personen vinden het lastig om in een Microsoft Word document een Inhoudsopgave te maken. Wist u dag deze Inhoudsopgave ook door het programma Word automatisch gemaakt kunnen worden. In dit blogbericht zullen wij uitleggen hoe u zelf deze handigheid onder de knie krijgt. Naast deze handigheden is het altijd handig om bijvoorbeeld een MS Word Gevorderde cursus te volgen, dan leert u naast deze truc nog vele andere handigheden. Kopteksten in MS Word

Veel mensen die onze Microsoft Word cursus hebben gevolgd komen met één en dezelfde vraag. Waarom heb ik nou toch steeds die verschillende afstanden in alinea’s en regels.

Wij laten in deze blog zien hoe u dit eenvoudig kunt veranderen. Lees snel verder om in de toekomst tijd te besparen met deze hanidge tip!

Binnen een bedrijf waar u al enige jaren werkzaam bent stelt u de vraag waarom u zou moeten deelnemen aan een curus of opleiding? Welke toegevoegde waarde heeft een cursus binnen uw dagelijkse werkzaamheden. Lees het gehele artikel en kom achter

PowerPivot is in Microsoft Excel 2013 en 2016 is een invoegtoepassing die gebruikt wordt voor het uitvoeren van krachtige gegevensanalyse in Excel. In dit blogbericht laten wij u zien hoe u als gebruiker het PowerPivot tablad kunt gebruiken in Excel.PowerPivot in Excel

De nieuwste versie van Microsoft Office is uit! Onder de toepasselijke naam Office 2016 brengt deze versie nieuwe en verbeterde functies in de applicaties met zich mee. Ben jij benieuwd welke functies nieuw zijn in bijvoorbeeld Excel 2016 of Outlook 2016? Lees onze blog dan snel verder.

Eind september is de officiële release geweest voor Office 2016. 

Vanuit Westhaghe Training & Advies krijgen wij steeds vaker vragen over Office 2016. Wij hebben de meest gestelde vragen mét antwoord op een rijtje gezet.

Speciale aanbieding voor u!